Mukaan GreenEnergyCases-palveluun

GreenEnergyCases on palvelu, jossa esitellään suomalaista energiateknologiaa, -palveluja ja -osaamista. Esiteltävä tuote tai palvelu voi liittyä uusiutuvan energian tuotantoon, energiatehokkuuteen tai vaikka energian varastointiin. Kohteen kokoluokalla ei ole merkitystä.

GreenEnergyCases palvelun ideana on, että yritys tuo esiin referenssikohteitaan. Tavoitteena on, että palvelussa oleviin kohteisiin olisi mahdollista päästä myös tutustumaan paikan päällä. Yritys voi kuitenkin päättää, ketä ottaa vastaan vierailuille.

Tavoitteena on tehdä sivustosta yrityksille markkinointityökalu niin Suomeen kuin ulkomaille. Palvelun kehitys on vielä alussa ja kehittämisessä tehdään yhteistyötä vientiin ja cleantechiin suuntautuneiden tahojen kanssa. Otamme mielellämme vastaan kommentteja, mihin suuntaan sivustoa tulisi kehittää, jotta se palvelisi yritystänne markkinointitarkoituksissa.

GreenEnergyCases-palvelu on yrityksille ilmainen

GreenEnergyCases-kartalle kannattaa tulla mukaan. Se on täysin ilmaista. Esiteltävät kohteet yritys voi ilmoittaa itse täyttämällä Motivan GreenEnergyCases-sivuilla olevan lomakkeen. Tätä varten tarvitaan tunnukset, jotka voi tilata sähköpostilla oheisen sähköpostiosoitteen kautta. Myös palautetta voi laittaa samaan osoitteeseen.

Käyttäjätunnukset GreenEnergyCases-palveluun voi pyytää Motivasta sähköpostilla:
GEC@motiva.fi

Kirjaudu palveluun
Kohteiden hallinta


Sivua päivitetty viimeksi 16.3.2017