Mukaan GreenEnergyCases-palveluun

GreenEnergyCases on palvelu, jossa esitellään suomalaista energiateknologiaa, -palveluja ja -osaamista. Esiteltävä tuote tai palvelu voi liittyä uusiutuvan energian tuotantoon, energiatehokkuuteen tai vaikka energian varastointiin. Kohteen kokoluokalla ei ole merkitystä.

Sivusto on yrityksille markkinointityökalu. GreenEnergyCases palvelussa yritys tuo esiin omia referenssikohteitaan. Hienoa on, jos palvelussa oleviin kohteisiin voi päästä myös tutustumaan paikan päällä. Yritys kuitenkin päättää, mitä tietoja kertoo ja onko kohde  vieraitava.

GreenEnergyCases-palvelu on yrityksille ilmainen

GreenEnergyCases-kartalle kannattaa tulla mukaan. Se on täysin ilmaista. Esiteltävät kohteet yritys ilmoittaa itse täyttämällä Motivan GreenEnergyCases-sivuilla olevan lomakkeen. Tätä varten tarvitaan tunnukset, jotka voi tilata sähköpostilla oheisen sähköpostiosoitteen kautta. Myös palautetta ja kehitysehdotuksia voi laittaa samaan osoitteeseen.

Käyttäjätunnukset GreenEnergyCases-palveluun voi pyytää Motivasta sähköpostilla:
GEC@motiva.fi

Kirjaudu palveluun
Kohteiden hallinta


Sivua päivitetty viimeksi 19.9.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.