GreenEnergyCases in English

GreenEnergyCases

GreenEnergyCases-palvelusta saa tietoa ja siellä voi kertoa uusimmista energia-alan sovelluksista, suomalaisesta energiaosaamisesta ja mielenkiintoisista vierailukohteista. Luovat ja älykkäät ratkaisut auttavat vähentämään päästöjä, lisäävät kotimaisten ja uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja tehostavat tuotantoprosesseja. Erityisesti bioenergian ja siihen liittyvien sovellusten saralla Suomi on edelläkävijämaa.

Vierailukäynnit kohteisiin on sovittava etukäteen kohteiden yhteyshenkilöiden kanssa.

Ilmoita yrityksesi mukaan GreenEnergyCases-palveluun


GreenEnergy Finland Oy, Aurinkosähkövoimala yliopistolla

GreenEnergy Finland Oy

GreenEnergy Finland Oy on korkeatasoinen aurinkoenergiaratkaisujen toimittaja, jonka energia-alan ammattilaiset perustivat vuonna 2010 Lappeenrannassa. Tavoitteena on toimittaa luotettavaa, kustannustehokasta ja puhdasta sähköntuotantoa kaikille aina yksityisasiakkaista suuriin teollisuusyrityksiin saakka. Kilpailuetumme perustuu hankintaosaamiseen ja toimittamiemme aurinkosähköjärjestelmien keskeisten komponenttien integrointiin sekä ammattitaitoomme niin teknologiassa kuin kansainvälisessä kaupassa.


Aurinkosähkövoimala yliopistolla

Aurinkosähkövoimala yliopistolla

Lappeenrannan teknillisen yliopiston LUT:n kampukselle rakennettiin vuosien 2013-2014 aikana Suomen yksi suurimmista aurinkovoimaloista, jonka teho on 210 kWp. Aurinkopaneeleista 158 kWp on GreenEnergy Finlandin toimittamia. Aurinkovoimalan paneelit sijaitsevat yliopiston katoilla ja autokatosten kattorakenteina. Aurinkopaneelien pinta-ala on noin 1500 neliömetriä.

Aurinkovoimala toimii sähköenergian tuotannon lisäksi tutkimus- ja opetuslaboratoriona, jossa selvitetään muun muassa aurinkokennojen verkkoliityntöjen toteutusta ja toimivuutta.


Takaisin listaukseen

GreenEnergy Finland Oy

GreenEnergy Finland Oy
Laserkatu 6
53850 Lappeenranta

Mikko Pääkkönen
mikko.paakkonen@gef.fi
044 700 4567

Kohteen tiedot

Skinnarilankatu 34
FI-53850 Lappeenranta

Marko Kasurinen
marko.kasurinen@lut.fi
040 683 1488

www.gef.fi/fi/

Jaa kohde


Sivua päivitetty viimeksi 28.8.2017