Hankintaohjeet

Motiva: Ohjeita julkisten ESCO-hankintojen tilaajille

ESCO-hankinta – Ohjeita julkisten ESCO-hankintojen tilaajille – 2012 (pdf) (351.8 KB)

Julkaistu: 11/2012
Laajuus:
34 s.

Tässä ohjeessa käsitellään ESCO-hankinnan erityispiirteitä laajoissa, useita rakennuskohteita koskevissa julkisissa hankinnoissa. Tilaaja voi halutessaan yhdistää niissä energiatehokkuuden parantamisen lisäksi muita muun muassa energiateknisten järjestelmien uudistamis- ja korjaamistarpeitaan.

Tämän ohjeen tarkoituksena on auttaa kuntia määrittelemään ja kuvaamaan hankkeensa siten, että kilpailutus on sekä kunnalle että ESCO-toimijalle selkeä prosessi ja kaikkia markkinaosapuolia ja tarjoajia voidaan kohdella tasapuolisesti.Motiva: Markkinavuoropuhelu energiatehokkuuspalveluiden hankinnassa

Markkinavuoropuhelu energiatehokkuuspalveluiden hankinnassa (pdf) (175.4 KB)

Julkaistu:
12/2016
Laajuus: 2 s.

Säästötakuun ja rahoituksen sisältävien energiatehokkuuspalveluiden hankinnassa markkinavuoropuhelu on tärkeä osa hankintaprosessia.

Markkinavuoropuheluohjeessa voit tutustua tarkemmin hankinnan tarpeen ja tavoitteen määrittelyyn, ennakoivan markkinakartoituksen tekemiseen ja teknisen vuoropuhelun toteutukseen energiatehokkuuspalvelun näkökulmasta. Ohje toimii lisätyökaluna yllä olevalle ESCO-hankintaohjeelle.Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 14.6.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.